Glorie PDF

Coperta Carte Glorie

Iti doresti sa citesti cartea Glorie publicata de editura Pandora M? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Glorie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Glorie

Aceasta carte face parte din colectia Cercul poetilor aparuti a editurii Pandora M. Gavril Matei (Matei Albastru, pe numele sau de poet) s-a nascut pe 3 octombrie 1943, in localitatea Cioanca (Salistea Noua). A inceput Facultatea de Filologie, sectia Romana, la Cluj, a absolvit-o la Bucuresti. A debutat cu volumul Un copil loveste cerul, in 1968. Glorie, publicat in 1969, a fost retras din librarii la scurt timp dupa aparitie. A publicat in 1970 volumul Pur, influentat fiind de poezia concreta inventata si epuizata deja in Germania. Printre celelalte titluri ale sale se numara si: Imparatia (1972), Intre floare si fruct (1974), Noaptea definitiva (1978), Patria libertatii (1979), Steaua nebunului (1982), Povesti auzite de la bunicul meu (1983), Un spatiu mai curat (1991). A lucrat ca redactor la Luceafarul, la editura Viitorul romanesc si la Editura Academiei. A publicat ultima sa carte, Lebada oarba, in 2006. A incetat din viata in 2008, pe 22 mai….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.