Gloria licurici. Povesti minunate de noapte buna PDF

  Coperta Carte Gloria licurici. Povesti minunate de noapte buna

  Iti doresti sa citesti cartea Gloria licurici. Povesti minunate de noapte buna scrisa de Weber, Vogel, Matos si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Gloria licurici. Povesti minunate de noapte buna chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Gloria licurici. Povesti minunate de noapte buna

  Bun venit in Padurea Stralucitoare! Buna, eu sunt Gloria. Gloria Licurici, ca sa fiu mai exacta. In timpul zilei dorm, iar seara, cand se intuneca, ma trezesc. Ador sa merg noaptea prin padure. E asa de palpitant sa experimentezi tot ce ti se iveste in cale… Alatura-te si tu si insoteste-le prin noapte pe Gloria si pe prietena ei, libelula Lily Bel, si vei trai multe aventuri pline de magie!…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Gloria licurici. Povesti minunate de noapte buna este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.