Gigantii adormiti PDF

Coperta Carte Gigantii adormiti

Iti doresti sa citesti cartea Gigantii adormiti publicata de editura Paladin? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Gigantii adormiti de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Gigantii adormiti

Oricine ar fi fost capabil sa construiasca un astfel de obiect i-ar fi inspaimantat de moarte pe oamenii de acum 6000 de ani. Ar fi fost vazuti drept zei, demoni, fiinte supranaturale de vreun fel sau altul. Existenta singulara a oamenilor in univers este pusa la indoiala dupa descoperirea intamplatoare a unui artefact misterios care preceda civilizatia umana, probabil cea mai mare enigma care a confruntat vreodata omenirea. Originile, constructorii si scopul sau ridica multe semne de intrebare: se stie doar ca descifrarea secretului poate conduce Pamantul fie spre evolutie, fie spre extinctie. Din fericire, exista oameni care nu inceteaza niciodata sa caute raspunsuri. Lumea a vazut prea multe filme cu extraterestri ca sa fie cu totul socata de existenta lor. Daca expui pe cineva la ceva anume suficient de multa vreme, devine…desensibilizat….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.