Ghiozdanul cel greu PDF

  Ghiozdanul cel greu - Sarah Surgey

  Iti doresti sa citesti cartea Ghiozdanul cel greu scrisa de Sarah Surgey? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ghiozdanul cel greu chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Ghiozdanul cel greu PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Ghiozdanul cel greu

  O carte plina de sensibilitate si invataminte pentru toti copiii, dar mai ales pentru micutii care au suferit trauma unei despartiri dureroase.
   
  Aceasta poveste este despre o fetita pe nume Enid care si-a pierdut de curand bunicul. Sentimentele o coplesesc, iar ghiozdanul pe care il cara e foarte greu. Pe drum, Enid intalneste diferiti oameni care o incurajeaza sa le vorbeasca despre ce simte.
   
  La fiecare intalnire, ea lasa cate un obiect care intruchipeaza o etapa a durerii sufletesti. Fireste, pe masura ce acele lucruri sunt scoase din ghiozdan, el devine tot mai usor, iar fetita poate sa mearga mai departe.
   
  Cartea ii va ajuta pe cei mici sa treaca peste durerea despartirii de o persoana draga. – Amazon

  Ilustratii de Larisa Ivankovic.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Ghiozdanul cel greu este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.