Ghinioane si incurcaturi PDF

Coperta Carte Ghinioane si incurcaturi

Iti doresti sa citesti cartea Ghinioane si incurcaturi publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ghinioane si incurcaturi chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ghinioane si incurcaturi

Pentru Jack Reacher, evenimentele din 11 septembrie 2001 au adus o schimbare practica a stilului de viata. Pe langa periuta de dinti pliabila, acum poarta asupra lui si o carte de identitate cu fotografie. Totusi, nimeni nu-i poate da de urma. Asa ca, atunci cand un membru al fostei sale unitati militare gaseste o cale de a-i transmite un mesaj, Reacher stie ca e vorba de ceva foarte serios: Vreau sa aduni laolalta vechea unitate. Nu te incurci cu investigatorii speciali. Intotdeauna se apara unul pe celalalt. Acum unul dintre ei e mort in desertul californian. Iar ceilalti sase sunt de negasit. Nu te incurci cu Jack Reacher. Vechii lui camarazi sunt in mare incurcatura, iar el n-are de gand sa stea cu mainile-n san. Nici acum, nici alta data….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.