Ghidul persoanei fericite – Cum sa atragi in viata ta tot ce e mai bun PDF

  Coperta Carte Ghidul persoanei fericite - Cum sa atragi in viata ta tot ce e mai bun

  Iti doresti sa citesti cartea Ghidul persoanei fericite – Cum sa atragi in viata ta tot ce e mai bun scrisa de Vanessa Mielczareck si publicata de editura Philobia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ghidul persoanei fericite – Cum sa atragi in viata ta tot ce e mai bun chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Ghidul persoanei fericite – Cum sa atragi in viata ta tot ce e mai bun

  Un ghid bazat pe principiile psihologiei moderne, ale legii atractiei, pe puterea gandirii pozitive si a intuitiei, astfel incat sa ne luam viata in propriile maini, sa identificam si sa scapam de autosabotajul inconstient si de scenariile negative si sa integram energiile pe care le aduc cu ele bucuria si linistea. O carte despre adevarata schimbare de sine, un instrument care ne va ajuta sa realizam cele mai profunde dorinte. Fericirea se invata si de noi depinde sa fim fericiti!…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Ghidul persoanei fericite – Cum sa atragi in viata ta tot ce e mai bun este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.