Ghidul managerului de produs PDF

Coperta Carte Ghidul managerului de produs

Iti doresti sa citesti cartea Ghidul managerului de produs publicata de editura Rosetti International? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Ghidul managerului de produs de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Ghidul managerului de produs

Un manager de produs capabil este unul din cei mai valorosi angajati ai unei companii, responsabil pentru realizarea fiecarui pas al ciclului de viata al unui produs. Ghidul managerului de produs prezinta modul in care puteti dezvolta si integra cu succes aspectele-cheie ale managementului de produs – cunostinte despre produs si piata, aptitudini financiare si strategice, abilitate interpersonala si multe altele – pentru a va imbunatati eficienta si a demonstra ca va aduceti in mod vital contributia la profitabilitatea pe termen lung a companiei. Cuprinzand linii orientative actualizate si aspecte privind abilitatea de a intui natura interioara a lucrurilor, de care aveti nevoie pentru a deveni un manager de produs valoros, aceasta editie revizuita cuprinde: Toate informatiile noi referitoare la strategia managementului de produs privind brand-ul si managementul global al brand-ului Linii de orientare extinse si aspecte intuitive pentru a obtine o performanta ridicata din partea echipelor si membrilor acestora Rezumate de afaceri referitoare la studii de caz pentru companiile de varf Intr-un mediu caracterizat prin cresterea complexitatii produsului, competitie intensa la nivel international si accelerarea cerintelor clientilor, managerii de produs trebuie sa inteleaga diferenta intre succesul unui produs si esecul acestuia. Ghidul managerului de produs furnizeaza un cadru clar si direct pe care il puteti folosi pentru a crea si livra clientilor companiei dumneavoastra produse si servicii de calitate superioara , asigurand in acelasi timp valoare pe termen lung pentru companie. Grafice clare si usor de citit, va prezinta modul in care puteti gestiona fiecare pas important, de la conceptie la finalizare. Liste de verificare practice va ajuta sa evaluati progresul in fiecare etapa. Rezumate de afaceri concise va prezinta studii de caz privind companiile de varf care se confrunta si fac fata provocarilor managementului de produs de astazi. Interviuri privind aspecte ale mana…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.