Ghidul de buzunar al medicului de familie – editia a doua PDF

Coperta Carte Ghidul de buzunar al medicului de familie - editia a doua

Iti doresti sa citesti cartea Ghidul de buzunar al medicului de familie – editia a doua publicata de editura Farmamedia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ghidul de buzunar al medicului de familie – editia a doua chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ghidul de buzunar al medicului de familie – editia a doua

Editia a doua este concisa si totusi comprehensiva, continutul fiind fundamentat pe dovezi privind bolile majore intalnite de medicii din ingrijirea medicala primara. Imbogatita cu liste si tabele esentiale, aceasta resursa ofera un memento instant pentru acele date clinice greu de retinut, insa vitale in practica zilnica. Aceasta editie include o revizuire a mai mult de 50 de afectiuni medicale, precum si capitole noi: ingrijirea paliativa, urgente oncologice, infectia cu HIV, medicamente de uz pediatric in ambulator, etc. Ghidul de buzunar al medicului de familie este o referinta esentiala pentru toti furnizorii de servicii medicale primare, inclusiv medicii de familie, asistenti medicali, medici rezidenti si medicii care consulta pacientii tratati in ambulator….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.