Ghid de vicii si virtuti pentru gentlemeni PDF

Coperta Carte Ghid de vicii si virtuti pentru gentlemeni

Iti doresti sa citesti cartea Ghid de vicii si virtuti pentru gentlemeni publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ghid de vicii si virtuti pentru gentlemeni chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ghid de vicii si virtuti pentru gentlemeni

Henry „”Monty”” Montague a primit o educatie aleasa, in speranta ca va deveni un gentleman perfect. Tanarul este insa un spirit neimblanzit, pe care nici sederile in cele mai distinse scoli din Anglia, nici pedepsele aplicate cu incrancenare de severul sau tata nu reusesc sa il lecuiasca de pasiunea pentru jocurile de noroc, bautura si idilele cu barbati si femei deopotriva. Pornit in Marele Tur al Continentului, impreuna cu cicalitoarea, dar inteligenta lui sora mai mica, Felicity, si avandu-l alaturi pe cel mai bun prieten al sau, Percy, de care e indragostit pana peste cap, Monty si-a propus sa dea uitarii toate constrangerile si sa se distreze cum nu a mai facut-o vreodata. Cand insa da dovada de nesabuinta si isi insuseste un obiect misterios de la curtea regala franceza, calatoria de placere se transforma intr-o aventura in toata regula, din care nu lipsesc talharii la drumul mare, piratii, secretele alchimice si intamplarile romantice….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.