Ghid de supravietuire in universul profesional PDF

  Ghid de supravietuire in universul profesional - Jacques Salome

  Iti doresti sa citesti cartea Ghid de supravietuire in universul profesional scrisa de Jacques Salome? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ghid de supravietuire in universul profesional chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Ghid de supravietuire in universul profesional PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Ghid de supravietuire in universul profesional

  Ghid de supravietuire in universul profesional. Cum sa facem fata situatiilor stresante

  Autorul ne impartaseste cu generozitate solutii pentru depasirea crizelor identitare si relationale la locul de munca, pentru a invata sa respectam si sa ne facem respectati, pentru a ne proteja integritatea fizica, psihica si morala..

   
  Mai este oare posibil, in conditiile actuale din lumea tulbure a muncii, sa fim multumiti la serviciu? Cum trebuie sa procedam pentru a depasi conjuncturile stresante, ce am putea face pentru a ne adapta si a supravietui in medii ostile, pentru a reusi sa gestionam situatiile conflictuale? Cum putem sa stabilim relatii corecte, astfel incat sa fim apreciati de catre colegii si superiorii nostri? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care isi propune sa ne ofere un raspuns reputatul psihosociolog francez Jacques Salome. Schimbarea ce trebuie facuta consta in a da un sens muncii, incat sa nu lasam ca nefericirea sa se adune, sa se reverse, sa ne invadeze viata.

  Surprinzatoare, aceasta carte a lui Jacques Salome a fost intocmita sub forma unor mici texte, a unor mici bijuterii – tot atatea eseuri meditative asupra valorii muncii si a celui care munceste, asupra satisfactiei de a actiona si asupra vietii profesionale. – Psychologies Magazine

   
  Un fenomen editorial: Salome este unul dintre putinii autori care scriu nu numai bestselleruri, ci chiar „longselleruri”, adica volume care se vand excelent si dupa multi ani de la aparitie. – L’Express
   

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Ghid de supravietuire in universul profesional este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.