Ghid de supravietuire cu adolescentul rebel. Crize,revolte,rupturi. Cum le putem face fata PDF

  Coperta Carte Ghid de supravietuire cu adolescentul rebel. Crize,revolte,rupturi. Cum le putem face fata

  Iti doresti sa citesti cartea Ghid de supravietuire cu adolescentul rebel. Crize,revolte,rupturi. Cum le putem face fata scrisa de Yvonne Poncet-Bonissol si publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ghid de supravietuire cu adolescentul rebel. Crize,revolte,rupturi. Cum le putem face fata chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Ghid de supravietuire cu adolescentul rebel. Crize,revolte,rupturi. Cum le putem face fata

  Ghid de supravietuire cu adolescentul rebel Autoarea le ofera parintilor coplesiti uneori de situatie – si nu numai lor – un ghid bogat, plin de sfaturi avizate, care sa-i ajute sa-l inteleaga mai bine, sa-l pregateasca si sa-l insoteasca pe adolescentul rebel, astfel incat acesta sa depaseasca toate piedicile in trecerea spre varsta adulta. Sunt abordate toate aspectele: transformari psihice si fizice, trezirea sexualitatii, probleme scolare, comportamente riscante, dependente, anorexie si bulimie, violenta, stari depresive. Lucrarea insista foarte mult pe importanta bunei diferentieri intre crizele sau revoltele normale si cele care releva stari patologice. Desi permisivitatea pare cuvantul de ordine in prezent, adolescentul are totusi nevoie de un cadru, de reguli si de un soclu pentru a se construi. Autoritatea justa, pentru orice copil, mic sau mare, trebuie sa se manifeste printr-un exemplu de viata in acord cu valorile transmise. Privilegierea legaturii si comunicarii cu adolescentul permite facilitarea acestei treceri de la copilarie la maturitate si atenuarea inevitabilelor conflicte care apar. Cartea lui Yvonne Poncet-Bonissol nu trebuie sa lipseasca din nicio biblioteca a parintilor care se confrunta cu problemele inerente ale copiilor aflati la varsta adolescentei….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Ghid de supravietuire cu adolescentul rebel. Crize,revolte,rupturi. Cum le putem face fata este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.