Ghid de pregatire pentru profesorii de biologie – Definitivat, titularizare PDF

Coperta Carte Ghid de pregatire pentru profesorii de biologie - Definitivat, titularizare

Iti doresti sa citesti cartea Ghid de pregatire pentru profesorii de biologie – Definitivat, titularizare publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ghid de pregatire pentru profesorii de biologie – Definitivat, titularizare chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ghid de pregatire pentru profesorii de biologie – Definitivat, titularizare

Lucrarea noastra, scrisa de profesori de biologie din invatamantul preuniversitar, este conceputa pe baza programelor examenului de definitivat si concursului de titularizare organizat pentru profesorii de biologie din invatamantul preuniversitar. Interesul de a scrie aceasta carte a plecat de la identificarea unor dificultati intampinate de profesorii de biologie in pregatirea pentru sustinerea examenului de definitivare sau de obtinere a statutului de titular in invatamantul preuniversitar.?Cartea cuprinde toate temele de specialitate, precum si temele de metodica si didactica disciplinei, tratate in mod sintetic, iar la finalul fiecarei teme sunt atasate scheme si desene care inlesnesc intelegerea materialului….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.