Ghici, ghicitoare despre animale! PDF

  Coperta Carte Ghici, ghicitoare despre animale!

  Iti doresti sa citesti cartea Ghici, ghicitoare despre animale! scrisa de Tatiana Tapalaga si publicata de editura Lizuka Educativ? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ghici, ghicitoare despre animale! chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Ghici, ghicitoare despre animale!

  Elefantul Tutu s-a nascut intr-o dimineata cenusie, cu multa, multa ceata in jur. Tutu, Si culoarea lui Tutu e cenusie. La fel si a mamei lui. Totul in jur pare a fi trist, in afara de trompa lui Tutu, care, pare-se, adulmeca o lume vesela, colorata. – Oare unde se afla aceasta lume? se intreaba elefantul Tutu . Eu zic sa nu-l lasam pe Tutu in acea lume cenusie, in care, sigur, nici noua nu ne-ar placea sa traim. Haideti, sa-i coloram viata, ajutandu-l sa descopere lumea din jurul sau, lume populata de multe animale si multa culoare. Dezlegati ghicitorile din carte, colorati desenele – raspunsuri si veti vedea la final ce uimit va fi Tutu. Parca-l si vad fluturandu-si urechile in semn de recunostinta!…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Ghici, ghicitoare despre animale! este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.