Ghici ce se ascunde aici! – flori PDF

  Coperta Carte Ghici ce se ascunde aici! - flori

  Iti doresti sa citesti cartea Ghici ce se ascunde aici! – flori scrisa de Yusuke Yonezu si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ghici ce se ascunde aici! – flori chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Ghici ce se ascunde aici! – flori

  „Ghici ce se ascunde aici! – Flori” – o carticica cu pagini cartonate care ii va incanta pe copiii cu varsta peste 1 an si le va stimula curiozitatea. In aceasta carte plina de surprize, florile se transforma in animale odata cu ridicarea clapetei. Florile cunoscute devin imagini surprinzatoare cu ajutorul vietuitoarelor. Copiii sunt incurajati sa isi foloseasca imaginatia pentru a ghici ce animal va fi dezvaluit. O lalea devine o pisica galbena si o margareta alba se transforma in oaie. Ce va deveni o floare de cires, o papadie sau un ghiocel? Va invitam sa descoperiti alaturi de copiii dumneavoastra….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Ghici ce se ascunde aici! – flori este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.