Gestioneaza-ti emotiile! 50 de exercitii practice PDF

  Coperta Carte Gestioneaza-ti emotiile! 50 de exercitii practice

  Iti doresti sa citesti cartea Gestioneaza-ti emotiile! 50 de exercitii practice scrisa de Valerie Di Daniel si publicata de editura Philobia? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Gestioneaza-ti emotiile! 50 de exercitii practice chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Gestioneaza-ti emotiile! 50 de exercitii practice

  Desi nu le descifrezi intotdeauna sensul si uneori te simti neputincios in fata confuziei in care te arunca, emotiile fac parte din viata ta de zi cu zi. Ignorate, de multe ori pot provoca suferinte personale si dificultati relationale, ducand la pierderea echilibrului interior. Prin practicarea procesului de gestionare a emotiilor propus de Valérie Di Daniel , vei invata sa fii tot timpul stapan pe tine, indiferent de situatie. In plus, vei intelege ce declanseaza emotiile, cum se manifesta ele la nivelul corpului sau al perceptiilor si, nu in ultimul rand, cum iti influenteaza modul de a gandi. Dand dovada de o mai buna cunoastere de sine si de o capacitate mai mare de adaptare, vei alege singur cum sa te comporti intr-o anumita situatie, pastrandu-ti calmul si, in cele din urma, realizand tot ceea ce iti doresti….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Gestioneaza-ti emotiile! 50 de exercitii practice este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.