Geopolitica PDF

Coperta Carte Geopolitica

Iti doresti sa citesti cartea Geopolitica publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Geopolitica de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Geopolitica

Geopolitica este o carte: incitanta, deoarece ne introduce in universul puterii (fenomen ce transgreseaza intreaga istorie a omenirii) si al distributiei acesteia pe Glob, precum si in lumea celor ce au detinut-o sau acaparat-o doar pentru a-si atinge propriile ambitii; antrenanta, fiind scrisa intr-un stil deosebit de atragator, cu multe elemente de noutate si interpretari surprinzatoare; necesara, in conditiile in care inca se impune clarificarea conceptelor de baza vehiculate in domeniu. Silviu Negut ne propune asadar o carte despre „jucatorii“ si „jocurile“ de pe „marea tabla de sah“ a contemporaneitatii, aflata intr-o continua reconfigurare (dusmanii de ieri prietenii de azi, si invers), intr-o vreme in care are loc translatarea sferei de interes a lumii dinspre Zona Atlanticului, care a dominat lumea timp de 500 de ani, spre zona Asia-Pacific, cea mai dinamica astazi de pe intreg mapamondul….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.