Geometrie. Teme si probleme pentru grupele de excelenta. Clasele VII-X PDF

Coperta Carte Geometrie. Teme si probleme pentru grupele de excelenta. Clasele VII-X

Iti doresti sa citesti cartea Geometrie. Teme si probleme pentru grupele de excelenta. Clasele VII-X publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Geometrie. Teme si probleme pentru grupele de excelenta. Clasele VII-X chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Geometrie. Teme si probleme pentru grupele de excelenta. Clasele VII-X

„”Lucrarea prezenta este utila atat elevilor interesati de matematica de performanta, cat si profesorilor acestora, putand deschide perspectiva unor aplicatii interesante si abordari noi in munca cu grupele de excelenta. Prin varietatea si nivelul de dificultate a problemelor, ea constituie un material eficient in pregatirea pentru diferitele concursuri scolare, activitate care implica aprofundarea cunostintelor de geometrie si dezvoltarea capacitatilor rezolutiv-aplicative ale elevilor.””…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.