Geografie – caiet pentru clasa.IV-a PDF

  Coperta Carte Geografie - caiet pentru clasa.IV-a

  Iti doresti sa citesti cartea Geografie – caiet pentru clasa.IV-a scrisa de Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu si publicata de editura Aramis? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Geografie – caiet pentru clasa.IV-a chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Geografie – caiet pentru clasa.IV-a

  Caietul elevului pentru disciplina Geografie insoteste si completeaza manualul editurii Aramis, constituind un excelent suport didactic adresat tuturor elevilor si cadrelor din invatamantul primar. In cuprinsul caietului veti intalni intrebari si exercitii variate, precum si unele probleme cu valoare de studiu de caz. Toate acestea sunt insotite de harti mari, usor de folosit de catre copii, si de tabele, grafice, de imagini sugestive. In esenta, caietul elevului detaliaza si ajuta la fixarea cunostintelor si informatiilor prezentate in lectiile din manual si confera elevilor o viziune de ansamblu asupra fenomenelor naturale si a lumii geografice….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Geografie – caiet pentru clasa.IV-a este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.