Generatorul de Idei PDF

Coperta Carte Generatorul de Idei

Iti doresti sa citesti cartea Generatorul de Idei publicata de editura Self Publishing? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Generatorul de Idei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Generatorul de Idei

Am vrut sa va fac sa intelegeti cum a fost si cum este universul, cum a aparut si de ce exista, prin analogie cu cele ce ati urmarit pana acum… Dar cum au loc transformarile la care ati fost martori? Sunteti curiosi sa aflati, banuiesc… Ei bine, toate acestea si inca multe altele, le voi expune in prelegerea urmatoare, care va avea loc peste… optzeci de miliarde de ani! Daca totul va decurge asa cum imi imaginez, voi reveni asadar, peste optzeci de miliarde de ani si sper sa va regasesc sanatosi, amabili si intelepti, tot asa cum sunteti si acum……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.