Gemenii lui Nevers – Parcul cu cerbi PDF

Coperta Carte Gemenii lui Nevers - Parcul cu cerbi

Iti doresti sa citesti cartea Gemenii lui Nevers – Parcul cu cerbi publicata de editura Aldo Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Gemenii lui Nevers – Parcul cu cerbi de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Gemenii lui Nevers – Parcul cu cerbi

Romanul Gemenii lui Nevers este ultimul din seria Lagardere. In prima parte – Le parc-aux-Cerfs (Parcul Cerbilor), marchizele de Pompadour si de Coislin (prima – favorita a regelui Louis al XV-lea, cealalta – fosta favorita), se intreceau in a-i procura acestuia fete tinere pentru a-si satisface capriciile amoroase. Scopul celor doua femei era pentru una de a-si pastra privilegiile, iar pentru alta de a si le redobandi. Blanche de Nevers (fiica contelui Philippe de Lagardere) si prietena ei Louise sunt rapite din manastirea Picpus si duse la Parcul Cerbilor – locul de unde regele isi lua in primire amorurile de scurta durata, mereu altele. Cei doi buni prieteni, marchizul Henri de Lagardere-Nevers, fratele geaman al Blanchei si vicontele Romuald de Dizons, logodnicul Louisei, cauta sa le salveze de la dezonoare pe inocentele fete. Tinerele sunt eliberate, insa nu de cei doi prieteni….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.