Gaurile negre. Prelegerile Reith, BBC PDF

Coperta Carte Gaurile negre. Prelegerile Reith, BBC

Iti doresti sa citesti cartea Gaurile negre. Prelegerile Reith, BBC publicata de editura Humanitas? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Gaurile negre. Prelegerile Reith, BBC de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Gaurile negre. Prelegerile Reith, BBC

Introducere si note de David Shukman Traducere de Alexandru Anghel””Una dintre cele mai stralucite minti stiintifice de la Einstein incoace.”” – Daily Express In 2016, Stephen Hawking a abordat in cadrul Prelegerilor Reith, BBC, un subiect care l-a fascinat intreaga viata – gaurile negre. Faimosul fizician sustine ca daca am reusi sa intelegem gaurile negre si felul in care pun la incercare natura spatiului si timpului, am fi mai aproape de dezlegarea misterelor universului. Se spune ca realitatea este uneori mai ciudata decat fictiunea, ceea ce nicaieri nu este mai adevarat decat in cazul gaurilor negre. Ele sunt mai ciudate decat orice si-au imaginat vreodata autorii de literatura stiintifico-fantastica….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.