Gata cu pupaturile, mama! PDF

  Coperta Carte Gata cu pupaturile, mama!

  Iti doresti sa citesti cartea Gata cu pupaturile, mama! scrisa de Tomi Ungerer si publicata de editura Arthur? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Gata cu pupaturile, mama! chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Gata cu pupaturile, mama!

  EDITIE BILINGVA ROMANA-GERMANA O carte tandra, obraznica si neconventionala despre iubirea dintre o mama si fiu ei rebel. Un titlu clasic si controversat pentru copii si adulti cu un dezvoltat simt al umorului. Toby Gheruta este un motan dracos aflat la varsta pubertatii care face numai tampenii la scoala si detesta profund dulcegariile de orice fel. In special pupaturile mamei sale super-protectoare, cumsecadea doamna Angora Gheruta, care-si iubeste fiul ca pe ochii din cap. Satul pana in gat de cocoloselile ei siropoase, Toby se razvrateste urat intr-o buna zi si lucrurile iau o intorsatura neasteptata. (Uitati-va ce mutra are.)…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Gata cu pupaturile, mama! este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.