Gasca de hoti si pustiul grenadina PDF

Coperta Carte Gasca de hoti si pustiul grenadina

Iti doresti sa citesti cartea Gasca de hoti si pustiul grenadina publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Gasca de hoti si pustiul grenadina chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Gasca de hoti si pustiul grenadina

E o zi obisnuita de aprilie intr-o piata aglomerata din Marsilia. Charlie Fisher, un baiat de 12 ani, fiu de diplomat american, observa cu uimire cum, sub ochii lui, un grup de hoti de buzunare de o varsta cu el „”usureaza”” de portofele mai multe persoane, cu o dexteritate si o eleganta uimitoare. In vreme ce micii banditi dispar in multime, Charlie isi da seama ca si el a fost una dintre „”tintele”” lor. In loc sa se sperie, baiatul e atat de impresionat, incat il apara pe Amir, unul dintre „”suti””, in fata politistilor. Cu o conditie insa: ca Amir sa-l invete „”meserie””. Treptat, Charlie patrunde in lumea subterana a gastii de hoti, despre care descopera ca face parte dintr-o organizatie internationala de absolventi ai misterioasei Scoli a celor Sapte Clopotei. Hotii adolescenti isi castiga singuri traiul, sunt extrem de priceputi la ceea ce fac si au sentimentul unei misiuni in viata – par, cu alte cuvinte, tot ceea ce Charlie si-ar dori sa fie. Numai ca practicarea aparent nevinovata a acestei indeletniciri se va transforma curand pentru el intro aventura periculoasa, cu o miza mai mare decat si-ar fi inchipuit. „”Umor si actiune in doze egale”” – School Library Journal „”Autorul actioneaza exact ca strengarii din carte: iti distrage atentia si intre timp isi pregateste cu grija adevarata «lovitura». E o rasturnare de situatie care te va lasa aproape sigur cu senzatia ca ai fost si tu «buzunarit». Numai ca, in acest caz, e o senzatie foarte placuta.”” – New York Times Book Review…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.