Garzi! garzi! Lumea Disc, Vol. 8 PDF

Coperta Carte Garzi! garzi! Lumea Disc, Vol. 8

Iti doresti sa citesti cartea Garzi! garzi! Lumea Disc, Vol. 8 publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Garzi! garzi! Lumea Disc, Vol. 8 de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Garzi! garzi! Lumea Disc, Vol. 8

Garzi! Garzi! este a opta carte din seria Lumea Disc – cea mai amuzanta serie fantastica a tuturor timpurilor. Aici s-au dus dragonii. Zac… nici morti, nici adormiti, ci doar inactivi. Si, desi spatiul pe care il ocupa nu este unul normal, cu toate acestea sunt bine inghesuiti. Te-ar putea face sa te gandesti la o cutie de sardele, daca ai crede ca sardelele sunt uriase si pline de solzi. Si, se presupune, pe undeva exista un desfacator… Li se spune garda palatului, garda orasului sau patrula. Oricare le-ar fi numele, scopul lor in orice opera fantastica eroica este identic: adica, pe la capitolul trei (sau dupa zece minute din film) trebuie sa dea buzna in camera, sa il atace pe erou pe rand si sa fie macelariti. Nimeni nu ii intreaba daca vor sa faca asta. Aceasta carte este dedicata acestor bravi barbati….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.