Garduri si porti. Planificare. Design. Constructie PDF

Coperta Carte Garduri si porti. Planificare. Design. Constructie

Iti doresti sa citesti cartea Garduri si porti. Planificare. Design. Constructie publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Garduri si porti. Planificare. Design. Constructie chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Garduri si porti. Planificare. Design. Constructie

Acest ghid comprehensiv contine tot ce va trebuie in legatura cu planificarea, constructia si intretinerea tuturor tipurilor de garduri si porti. Cartea contine peste 400 de fotografii color, 11 proiecte de garduri din lemn, metal si plastic precum si 28 detalii aditionale, pas cu pas, insotite de poze. Cu explicatiile amanuntite oferite cu generozitate, cu modul de lucru urmarind pas cu pas executia si cu o multime de poze color, nu aveti cum gresi….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.