Ganduri pentru fiecare zi PDF

  Ganduri pentru fiecare zi - Omraam Mikhael Aivanhov

  Iti doresti sa citesti cartea Ganduri pentru fiecare zi scrisa de Omraam Mikhael Aivanhov? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ganduri pentru fiecare zi chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Ganduri pentru fiecare zi PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Ganduri pentru fiecare zi

  Ganduri pentru fiecare zi 2022 – O tema de meditatie pentru fiecare zi a anului.

  Este rar ca o casatorie sa fie perfecta, dar in loc sa ne dorim sa divortam imediat, este mai bine sa incercam sa suportam neplacerile si sa spunem: „Sotul meu… Eu am meritat sa il cunosc din cauza precedentelor mele incarnari, deoarece exista o justitie in lume. Asadar, trebuie sa ma straduiesc sa il accept in aceasta incarnare, eu trebuie sa invat, sa ma indrept.” Astfel, in loc sa contractati noi datorii dorind sa va eliberati, vi le stergeti pe cele vechi. In timp ce, daca va comportati neadecvat, fara generozitate, nici rabdare, datoria va creste si va veti regasi impreuna intr-o alta incarnare pentru a o regla, poate sub o alta forma.

  Asadar, merita osteneala sa acceptati aceasta filosofie ca sa va eliberati. Pentru ca, si sotul se poate intreba: „De ce, din peste trei miliarde de femei din lume, eu am ales-o pe ea?” Gandindu-se, el va descoperi deopotriva ca nu a fost din intamplare… Existau atatea altele! Ah, nu, tocmai prin intermediul acestei femei el va infaptui o lucrare interioara datorita careia va dezvolta unele calitati si virtuti. Vedeti, nu gandim astfel fiindca nu suntem instruiti despre reincarnare, legea cauzelor si a consecintelor, karma.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Ganduri pentru fiecare zi este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.