Ganduri de pe o planeta nervoasa PDF

Coperta Carte Ganduri de pe o planeta nervoasa

Iti doresti sa citesti cartea Ganduri de pe o planeta nervoasa publicata de editura Nemira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Ganduri de pe o planeta nervoasa chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Ganduri de pe o planeta nervoasa

O continuare a bestsellerului „”Cateva motive sa iubesti viata””Cum traim pe o planeta care ne innebuneste?Cum ramanem oameni intr-o lume tehnologica?Cum sa fim fericiti cand anxietatea ne pandeste de peste tot?Lumea in care traim se joaca cu mintile noastre. Stresul si anxietatea sunt la ordinea zilei. O planeta nervoasa si grabita creeaza vieti nervoase si grabite. Suntem conectati unii la altii mai mult decat oricand, dar ne simtim extrem de singuri si ne facem griji pentru tot, de la politica pana la greutatea corporala. Dupa ce a suferit de atacuri de panica, anxietate si depresie, Matt Haig s-a gandit mult la impactul pe care lumea exterioara il are asupra noastra. In Ganduri de pe o planeta nervoasa vorbeste despre fenomene generale ca inegalitatea sociala, retelele de socializare sau stiri si pana la obiceiurile noastre zilnice, modul in care dormim, in care facem miscare sau in care disociem intre minte si corp. Matt Haig povesteste intr-un fel foarte personal ce il face pe el sa se simta fericit, uman si implinit in acest secol nelinistit. Matt Haig a scris ceva cu adevarat special un manual pentru minte. O carte de self-help sensibila si adevarata, fara aforisme si alegorii vagi. Recomandata oricui schioapata putin, adica noua, tuturor. Adam Kay O carte provocatoare, care ne face sa ne gandim la cum putem trai in prezent. Haig scrie o minunata cronica empatica a vietii noastre cotidiene in epoca retelelor de socializare. Observer…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.