Gambitul damei PDF – Walter Tevis

Coperta Carte Pantofii de acadea

Iti doresti sa citesti cartea Gambitul damei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Tul az operencian /nepek mesei de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Pantofii de acadea

Cautand refugiu si anonimat in strazile pietruite din Montmartre, Yanne si fetele sale, Rosette si Annie, traiesc in liniste, chiar fericite, deasupra unui mic magazin de dulciuri… Nimic neobisnuit nu le scoate in evidenta; nu au saculeti rosii cu ierburi parfumate agatate la usa. Vantul s-a oprit, cel putin momentan. Cand in viata lor navaleste Zozie de l’Alba, doamna cu pantofii de acadea si totul incepe sa se schimbe…Dar noua prietena nu e ceea ce pare a fi. Cruda, diabolica si seductiva, Zozie are planurile sale proprii – planuri care le vor zdruncina universul din temelie. Fiind in joc tot ceea ce ii este drag, Yanne se afla in fata unei alegeri dificile: sa fuga, asa cum a facut-o de mai multe ori in trecut sau sa-si confrunte cel mai periculos dusman…Ea insasi….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.