Gainusa care voia sa zboare PDF

  Coperta Carte Gainusa care voia sa zboare

  Iti doresti sa citesti cartea Gainusa care voia sa zboare scrisa de Sun-Mi Hwang si publicata de editura Arthur? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Gainusa care voia sa zboare chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Gainusa care voia sa zboare

  Viata la ferma are regulile ei si fiecare zi seamana cu alta. Dintr-o cusca mica, Muguras priveste pasarile care umbla in voie prin poiata. Tanjeste dupa libertate, dar cea mai mare dorinta a ei este sa-i fie lasat macar un ou si sa aiba si ea un puisor. Intr-o zi visele ei devin atat de puternice, incat sparg cusca din care nu mai iesise niciodata. Si atunci incepe drumul lui Muguras prin lume: sta sub salcamul care a ajutat-o sa nu-si piarda speranta, isi face un prieten si are de infruntat bunele si relele care vin odata cu indrazneala de a-si trai propria viata….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Gainusa care voia sa zboare este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.