Furiosii PDF

Coperta Carte Furiosii

Iti doresti sa citesti cartea Furiosii publicata de editura Leda? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Furiosii de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Furiosii

Situatia NU este sub control In traditia lui H. G. Wells si Richard Matheson, Furiosii este povestea unui om intr-o lume devenita nebuna – o lume infestata de frica, violenta si furie. Pastrati-va calmul Un oras din Anglia este lovit subit de o avalansa de atacuri sangeroase. Botezati de mass-media „Furiosii“, autorii lor ucid cu sange-rece pe oricine le iese in cale. Stati la adapost Atacurile sunt brutale si nemiloase: in cateva secunde, oameni perfect normali nu se mai pot controla si devin niste criminali turbati. Cum aparent nu exista nici o legatura intre ei si cum numarul lor creste vazand cu ochii, oricine poate deveni victima, sau Furios. Asteptati noi instructiuni Toata lumea e ingrozita. Nimeni nu mai indrazneste sa iasa din casa, sa mearga la serviciu, sa vorbeasca. Dar, desi noua directiva este „Intai ataca si lasa intrebarile pentru mai tarziu!“, s-ar putea ca aceasta poveste sa aiba un raspuns extrem de surprinzator……

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.