Furie. Al doilea volum al seriei Crave PDF

  Coperta Carte Furie. Al doilea volum al seriei Crave

  Iti doresti sa citesti cartea Furie. Al doilea volum al seriei Crave scrisa de Tracy Wolff si publicata de editura Corint Logistic? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Furie. Al doilea volum al seriei Crave chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Furie. Al doilea volum al seriei Crave

  Bestseller New York Times. Cea mai buna carte YA a lunii pe amazon. Considerata de Revista Glitter o lectura YA feminista obligatorie. Film in productie la Universal Pictures. Totul pare ca s-a oprit in loc – mai ales viata lui Grace. Tanara a revenit la Academia Katmere, dar este bantuita de franturi ale unor zile pe care nu-si aminteste sa le fi trait, asa ca se straduieste din rasputeri sa inteleaga cine sau ce este cu adevarat. Chiar cand incepe sa se simta din nou in siguranta, Grace descopera ca temutul Hudson, fratele vampirului Jaxon, s-a intors si este dornic de razbunare. Instalat confortabil in mintea fetei, Hudson pretinde ca este posesorul unor secrete tulburatoare si ameninta sa destrame relatia dintre Grace si Jaxon pentru totdeauna. Totusi, dusmani mult mai periculosi asteapta in umbra, gata sa atace. In acelasi timp, Cercul, corpul de conducere care guverneaza fiintele paranormale, este prins intr-un delicat joc al puterii, iar vampirii se straduiesc sa o ademeneasca pe Grace in lumea lor. Inamici declarati, Hudson si Jaxon reusesc totusi sa cada de acord asupra unui lucru: Grace nu poate parasi Academia Katmere, caci s-ar indrepta catre o moarte sigura. Prin urmare, tinerei nu-i ramane decat sa lupte pentru propria viata, dar si pentru vietile celor din jur, iar asta presupune sa faca un sacrificiu. Unul pentru care nu este deloc pregatita. „ Am adorat totul, de la replicile amuzante pana la situatiile in care vietile personajelor atarna de un fir de par. Aceasta carte m-a facut sa dau pagina dupa pagina, ca si cum propria-mi supravietuire era in joc .” ( Vocal.Media ) „ Furie este o aventura salbatica, plina de emotie si suspans, in care se impletesc armonios umorul si drama. Am fost cucerita de la prima pagina si abia astept sa vad incotro se indreapta seria. ” ( Vocal.Media ) „ Furie este serotonina pura. Am zambit non-stop cat am citit-o. Abia astept urmatorul volum! ” ( Caitsbooks Blog ) „ O experienta cinematografica, plina de dramatism […]. Sincer, aceasta carte este o cursa contracronometru de la inceput si pana la sfarsit .” ( Hypable )…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Furie. Al doilea volum al seriei Crave este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.