Frumusetea va mantui lumea…Editia 2018 PDF

Coperta Carte Frumusetea va mantui lumea...Editia 2018

Iti doresti sa citesti cartea Frumusetea va mantui lumea…Editia 2018 publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Frumusetea va mantui lumea…Editia 2018 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Frumusetea va mantui lumea…Editia 2018

Traim intr-o lume in care totul se schimba. Intr-o alergare epuizanta, omul ramine in urma timpului. Ne vom pierde in virtej? Intr-o incursiune de la Biblie la Faust, de la Antigona la miturile si iluziile omului contemporan, Ion Vianu cauta repere si re-medii. Unul este Frumusetea, despre care Dostoievski si alte mari spirite au spus ca poate mintui lumea.””Omul de azi sufera metamorfoza. Acceptind, salutind trans-formarea, cautam puncte de orientare fara de care umanitatea din noi ar inceta sa existe.”” (Ion Vianu)…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.