Fructele pamantului. Noile fructe PDF

Coperta Carte Fructele pamantului. Noile fructe

Iti doresti sa citesti cartea Fructele pamantului. Noile fructe publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fructele pamantului. Noile fructe chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fructele pamantului. Noile fructe

Roman sau poem in proza? Greu de spus. In Fructele pamantului, urmate de Noile fructe, pe care le gasiti reunite in acelasi volum, Gide propune o structura hibrida din care fac parte forme poetice astazi cazute in desuet (balada sau rondoul), fragmente de jurnal intim, note de calatorie. Din toate insa razbate patima cu care Gide iubeste viata, natura, libertatea. Gandul sau catre cititor? „Fie ca aceasta carte a mea sa te invete sa cugeti mai mult la tine decat la ea, si apoi la orice altceva mai mult decat la tine.””…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.