Fructe si legume. Fise – ghicitori pentru copiii creatori PDF

  Coperta Carte Fructe si legume. Fise - ghicitori pentru copiii creatori

  Iti doresti sa citesti cartea Fructe si legume. Fise – ghicitori pentru copiii creatori scrisa de Tatiana Tapalaga si publicata de editura Lizuka Educativ? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fructe si legume. Fise – ghicitori pentru copiii creatori chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Fructe si legume. Fise – ghicitori pentru copiii creatori

  Ghicitorile sunt creatii care descriu in termeni metaforici o fiinta, un obiect sau un fenomen ce urmeaza a fi identificat. Prin dezlegarea ghicitorilor, copiii beneficiaza de exersarea capacitatii de analiza, sinteza, comparatie si generalizare. Totodata, isi dezvolta spiritul de observatie, creativitatea, atentia, limbajul, perseverenta, rabdarea etc… Ghicitorile creaza momente de relaxare in invatare, ele constituind modalitati placute de cunoastere. Cartea Fructe si legume, fise-ghicitori pentru copiii creatori a fost astfel conceputa incat are un caracter interactiv si interdisciplinar si poate fi folosita cu succes, atat in gradinita, cat si acasa, sub atenta supraveghere si indrumare a adultilor care cunosc beneficiile utilizarii ghicitorilor….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Fructe si legume. Fise – ghicitori pentru copiii creatori este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.