Fridolin. Un teckel, o zgarda pierduta si o mare aventura. Editia a 2-a PDF

Coperta Carte Fridolin. Un teckel, o zgarda pierduta si o mare aventura. Editia a 2-a

Iti doresti sa citesti cartea Fridolin. Un teckel, o zgarda pierduta si o mare aventura. Editia a 2-a publicata de editura Paralela 45? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fridolin. Un teckel, o zgarda pierduta si o mare aventura. Editia a 2-a chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fridolin. Un teckel, o zgarda pierduta si o mare aventura. Editia a 2-a

De ziua lui, Fridolin primeste o frumoasa zgarda rosie cu tinte aurii. Dar bucuria se transforma rapid in groaza, cand constata ca toti cainii din oras il fugaresc ca sa-i ia zgarda. Fridolin scapa, dar isi da seama cu disperare ca a pierdut zgarda. Asa ca porneste in cautarea ei, fiindca acasa nu se poate intoarce asa. Insa aventurile abia acum incep. Curajul si inteligenta micului teckel sunt puse la grea incercare. Cum crezi ca o sa se descurce?Cu siguranta nu-ti place sa pierzi cadoul primit de ziua ta. Lui Fridolin tocmai asta i s-a intamplat. Asa ca trebuie sa porneasca in cea mai palpitanta aventura a vietii lui. Insoteste-l ca sa afli cum s-a descurcat si o sa primesti insigna de prieten special!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.