Freddie Mercury. O biografie intima, scrisa de omul care l-a cunoscut cel mai bine PDF

Coperta Carte Freddie Mercury. O biografie intima, scrisa de omul care l-a cunoscut cel mai bine

Iti doresti sa citesti cartea Freddie Mercury. O biografie intima, scrisa de omul care l-a cunoscut cel mai bine publicata de editura Publica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Freddie Mercury. O biografie intima, scrisa de omul care l-a cunoscut cel mai bine chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Freddie Mercury. O biografie intima, scrisa de omul care l-a cunoscut cel mai bine

Cartea pe care o tineti in maini este… – Cea mai intima poveste din cate s-au scris despre viata lui Freddie Mercury – Adevarul din spatele zvonurilor scandaloase De la nume celebre ca Elton John, Kenny Everett, Elizabeth Taylor si Rod Stewart, la armata nevazuta de iubiti, oameni de casa si pierde-vara, Peter Freestone i-a vazut si i-a cunoscut pe toti cei care au jucat un rol in tragicomedia care a fost viata scandaloasa a lui Freddie Mercury. Cei doi s-au imprietenit pe loc, Peter devenind repede asistentul personal al superstarului, fiind alaturi de el pana la moartea acestuia, in 1991. Acum ne spune toata povestea… Am fost pentru Freddie bucatar-sef, spalator de sticle, chelner, valet, secretar, om de serviciu… si matusa intelegatoare din momentele sale de agonie, scrie Peter Freestone. Am calatorit cu el in toata lumea, am fost alaturi de el pe culmi, dar si in cele mai negre momente… I-am fost bodyguard si, la finalul vietii, am fost una din infirmierele lui. Peter Freestone a fost asistentul personal al lui Freddie Mercury in ultimii 12 ani ai vietii artistului. A locuit cu el la Londra, Mnchen si New York, fiindu-i alaturi in ceasul mortii….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.