Fratia PDF

Coperta Carte Fratia

Iti doresti sa citesti cartea Fratia publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Fratia de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Fratia

Trumble este o inchisoare cu grad minim de securitate, locul unde sunt inchisi detinuti inofensivi – spargatori de banci, traficanti de droguri, evazionisti fiscali, brokeri de pe Wall Street. Printre acestia, trei fosti judecatori – fratia – care se intalnesc in fiecare zi in biblioteca inchisorii unde rezolva diferite probleme juridice pentru detinuti si unde petrec ore in sir compunand scrisori. De aici ei orchestreaza o adevarata escrocherie prin corespondenta, care da roade. Banii incep sa curga. Lucrurile scapa insa de sub control cand presupusa victima este un om puternic, cu relatii nebanuite….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.