Francisc, un papa pentru toti PDF

Coperta Carte Francisc, un papa pentru toti

Iti doresti sa citesti cartea Francisc, un papa pentru toti publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Francisc, un papa pentru toti chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Francisc, un papa pentru toti

Francisc, un papa pentru toti – Isabelle de Gaulmyn Ceva s-a schimbat in Biserica Catolica. Noul papa, Francisc, venit de la capatul lumii, abate asupra acestei institutii, mostenitoare a unei istorii de doua mii de ani, vantul reformei, ce trezeste speranta in sufletele credinciosilor, raspanditi azi pe intreaga suprafata a planetei. Caci este nevoie de o reforma profunda a Bisericii, atat in ceea ce priveste hipercentralizarea si structurarea ei conform unei monarhii absolute, cat si in privinta posibilitatilor ei de a se adapta si a raspunde, cu mai multa toleranta, noilor cerinte ale credinciosilor din acest secol al XXI-lea. Este nevoie de un nou mod de vestire a Evangheliei in societate, de un nou mod de a atrage increderea in Cuvantul Domnului. Papa Francisc, bazandu-se pe hotararile conciliului Vatican II, este hotarat sa actioneze in aceasta directie. Isabelle de Gaulmyn este jurnalista. A fost corespondent permanent al cotidianului francez La Croix pe langa Sfantul Scaun. Istoria Vaticanului este o preocupare constanta a sa, dintre cartile publicate facand parte si Benoit XVI: le pape incompris (2008)….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.