Fram, ursul polar PDF

Coperta Carte Fram, ursul polar

Iti doresti sa citesti cartea Fram, ursul polar publicata de editura Cartex 2000? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Fram, ursul polar de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Fram, ursul polar

Desi, comparat cu Jack London sau Kipling, Cezar Petrescu trateaza personal o idee originala. Departe de antropomorfizarea cu care opereaza Kipling, Fram „”era un urs dresat, nu un urs fermecat””, „”nu capatase darul vorbirii si nici nu avea o minte omeneasca sa cugete chiar ca un om””. In realitate, comportamentul sau e relatat minutios, iar apoi pentru gesturile sale e propusa o ipoteza interpretativa; comentariul apartine, Insa, mereu autorului, niciodata animalului. – Lucian Pricop…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.