Forta binelui – Viziunea lui Dalai Lama pentru lumea de azi PDF

Coperta Carte Forta binelui - Viziunea lui Dalai Lama pentru lumea de azi

Iti doresti sa citesti cartea Forta binelui – Viziunea lui Dalai Lama pentru lumea de azi publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Forta binelui – Viziunea lui Dalai Lama pentru lumea de azi chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Forta binelui – Viziunea lui Dalai Lama pentru lumea de azi

In discursul lui Dalai Lama, argumentele stiintei sustin indemnurile religiei – semn al unei gandiri logice si umaniste. Vom gasi in aceste pagini cateva dintre povestile reale ale unor oameni care au pus in practica ideile sustinute de el, ca rezultat imbunatatind viata altora si, in plus, dobandind pentru ei insisi o sanatate fizica si mentala mai buna. Caci, asa cum ne spune Dalai Lama, „sa iubesti e chiar mai important decat sa fii iubit“.Daniel Goleman prezinta aici ceea ce am putea numi „stiinta compasiunii“ si demonstreaza cum aceasta are puterea: Sa anihileze coruptia, acordurile politice secrete si prejudecatile. Sa vindece ecosistemele care sustin viata pe planeta. Sa elimine inechitatea sociala, prin transparenta si responsabilitate. Sa inlocuiasca peste tot in lume violenta cu dialogul. Sa promoveze ideea ca toti oamenii sunt egali si pot colabora pentru binele comun. Sa determine firmele care au ca scop profitul sa devina responsabile social si ecologic. Sa introduca in scoli discipline care educa empatia, stapanirea de sine si etica. Forta binelui aduna laolalta oameni care cred in puterea compasiunii, fie ca sunt crestini ori musulmani, fie ca sunt budisti ori au alte credinte. In slujba binelui actioneaza si oameni care nu au o anumita religie, dar cred in puterea ratiunii si in dovezile stiintifice care arata cum si de ce societatea materialista si globalizata de azi trebuie sa-si schimbe modul de viata. Rolul omului pe Pamant nu e acela de a consuma toate resursele planetei si de a distruge ceea ce n-a consumat. Ci de a lasa copiilor sai o lume mai buna decat a primit. De peste o jumatate de secol, Dalai Lama – unul dintre cei mai influenti lideri spirituali si politici ai lumii – indruma umanitatea pe calea compasiunii, invatandu-ne ce inseamna sa traiesti frumos. Cartea de fata – aparuta chiar la aniversarea a 80 de ani ai lui Dalai Lama – arata cum ne putem transforma compasiunea intr-o forta pozitiva. Avem in fata marturia eforturilor de-o viata ale unui o…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.