Forma gustului PDF

Coperta Carte Forma gustului

Iti doresti sa citesti cartea Forma gustului publicata de editura Curtea Veche? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Forma gustului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Forma gustului

„”Mai mult decat o carte de bucate, am scris o marturisire: ma dezvalui printre secretele care fac din hrana un ingredient al schimbarii profunde. Inspira-te din drumul lung pe care l-am strabatut in cautarea celei care sunt astazi ca sa afli cum iti poti modela si tu forma gustului: cultiva echilibrul si prezenta constienta inainte ca problemele emotionale sa ajunga in farfurie, gusta din bucuriile recunostintei si nu uita, din cand in cand, sa iti inviti sufletul la cina.””- Laura Cosoi…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.