Focul viu PDF

  Coperta Carte Focul viu

  Iti doresti sa citesti cartea Focul viu scrisa de Yamen Manai si publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Focul viu chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Focul viu

  Roman premiat la nivel international, care trateaza subiecte fierbinti pentru orice cititor pasionat de istoria recenta si de realitatile sociale si politice ale lumii arabe, in special cele ale Tunisiei. Pornind de la realitatile tunisiene de dupa Revolutia Iasomiei (2010-2011), care a dat startul Primaverii Arabe, Yamen Manai tese o poveste fermecatoare si tulburatoare. La marginea satului Nawa, apicultorul Don duce o viata retrasa alaturi de albinele sale, departe de agitatia vietii contemporane. Insa cand descopera trupurile mutilate ale „fiicelor“ sale, trebuie sa recunoasca adevarul: trecerea neobosita a timpului l-a prins din urma, punandu-l fata in fata cu un adversar redutabil. Pentru a salva tot ce are mai de pret, Don va trebui sa infrunte realitatea si sa caute solutii tocmai in Tara Soarelui Rasare. In confruntarea cu schimbarile sosite pe nesimtite in satucul sau adormit, Don va afla ca singura cale de a ramane liberi este sa trezim focul viu din fiecare dintre noi. YAMEN MANAI s-a nascut in Tunisia in 1980, iar in prezent locuieste la Paris. Scriitor si inginer, Manai exploreaza in proza sa intersectiile dintre prezent si trecut, traditie si tehnologie. Cu exceptia romanului Focul viu , cartile sale au aparut exclusiv in limba franceza, deoarece, spune Manai, a dorit sa se asigure ca scrierile sale sunt disponibile tuturor cititorilor din Tunisia….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Focul viu este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.