Foame. Memoriile corpului PDF

Coperta Carte Foame. Memoriile corpului

Iti doresti sa citesti cartea Foame. Memoriile corpului publicata de editura Black Button Books? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Foame. Memoriile corpului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Foame. Memoriile corpului

In Foame. Memoriile corpului (meu), Roxane Gay scrie intim, cu sensibilitate despre trup, folosind propriile lupte emotionale si psihologice ca mijloace de explorare a fricilor noastre legate de placere, consum, aspect si sanatate. Ca femeie care isi descrie corpul ca „”profund indisciplinat””, Roxane Gay intelege tensiunea dintre dorinta si negare, dintre consolare si grija de sine. In Foame, vorbeste critic si transant despre copilarie, adolescenta si tineretea timpurie, inclusiv despre devastatorul act de violenta care i-a deturnat intreaga viata, invitand cititorul sa ia parte la realitatile, durerile si bucuriile vietii ei cotidiene. Foame. Memoriile corpului (meu) a fost bestseller New York Times, finalist la National Book Critics Circle Award, a castigat Lambda Literary Award si a fost inclusa pe lista celor mai bune carti ale Anului 2017 de: Time, NPR, People, Elle, The Washington Post, The Los Angeles Times, The Chicago Tribune, Newsday, St. Louis Post-Dispatch, Pop Sugar, Book Riot, Library Journal, Booklist, Kirkus Reviews, Shelf Awareness. Roxane Gay s-a nascut in 1974 in Omaha, Nebraska, intr-o familie de origine haitiana. Este autoarea colectiei de eseuri Bad Feminist (2014), bestseller New York Times, a romanului An Untamed State (2014), finalist Dayton Peace Prize, a volumelor de proza scurta Ayiti (2011) si Difficult Women (2017), si a autobiografiei Foame. Memoriile corpului (meu) (2017). A scris numeroase articole pentru New York Times, The Guardian, Time, Mc Sweeney’s, Virginia Quarterly Review, Los Angeles Times, The Nation, The Rumpus, Bookforum si Salon. Textele sale de fictiune au fost selectate in numeroase antologii, printre care The Best American Short Stories 2012, The Best American Mystery Stories 2014. In 2018 a coordonat antologiile Best American Short Stories si Not That Bad: Dispatches from Rape Culture. A creat pentru Marvel World of Wakanda. In 2019 a lansat propria publicatie online de critica culturala, Gay Magazine, precum si podcast…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.