Fluture in palma. De ce omul contemporan are nevoie crestinism PDF

Coperta Carte Fluture in palma. De ce omul contemporan are nevoie crestinism

Iti doresti sa citesti cartea Fluture in palma. De ce omul contemporan are nevoie crestinism publicata de editura Egumenita? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Fluture in palma. De ce omul contemporan are nevoie crestinism de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Fluture in palma. De ce omul contemporan are nevoie crestinism

Din punct de vedere al vesniciei, soarta oricarui om nu depinde, sub nicio forma, de circumstantele vietii lui, ci numai de modul cum se foloseste de circumstantele respective, date de Dumnezeu. Domnul cunoaste structura duhovniceasca a fiecaruia dintre noi si, in iubirea Sa, ii ofera fiecarei persoane conditiile vietii pamantesti cele mai favorabile pentru dobandirea vietii vesnice. Noi vedem doar caracterul exterior al faptelor straine, dar nu avem idee deloc despre sensul si motivatiile lor interioare. Urmarind faptele altora, incercam cu naivitate sa evaluam in mod corect omul si faptele lui. Dar nu asa judeca Dumnezeu, Care se uita nu la fapta, ci la inima omului, stiind toate circumstantele vietii sale si miscarile sufletului. El evalueaza intr-o cu totul alta cheie chiar si ceea ce, fara nicio indoiala, reprezinta un pacat in ochii nostri. Noi vedem doar caracterul exterior al faptelor straine, dar nu avem idee deloc despre sensul si motivatiile lor interioare. Urmarind faptele altora, incercam cu naivitate sa evaluam in mod corect omul si faptele lui. Dar nu asa judeca Dumnezeu, Care se uita nu la fapta, ci la inima omului, stiind toate circumstantele vietii sale si miscarile sufletului. El evalueaza intr-o cu totul alta cheie chiar si ceea ce, fara nicio indoiala, reprezinta un pacat in ochii nostri….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.