Florile sfantului Francisc PDF

Coperta Carte Florile sfantului Francisc

Iti doresti sa citesti cartea Florile sfantului Francisc publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Florile sfantului Francisc chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Florile sfantului Francisc

Francisc din Assisi (1181-1226) a fost, in vremea sa, si a continuat sa fie peste veacuri, sfantul necesar pentru a lamuri aspiratia fireasca a oricarei fiinte omenesti de a sti si a se sti situat undeva si fata de ceva sau Cineva. Nu a ramas inchis in rama icoanei sale, ca model static, de imitat, ci traieste ca personalitate fascinanta ce solicita reflectia, interogatia, propune o cale ce poate fi, daca nu urmata, cu certitudine gandita, meditata. Considerat a fi expresia cea mai autentica a vietii religioase din Evul Mediu, continand mult mai multa istorie si politica decat etaleaza la prima vedere, „”Florile”” a fost un best-seller chiar de la inceput si este considerat in continuare un clasic al literaturii universale….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.