Flori aurii de toamna PDF

  Coperta Carte Flori aurii de toamna

  Iti doresti sa citesti cartea Flori aurii de toamna scrisa de Susan Meisner si publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Flori aurii de toamna chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Flori aurii de toamna

  O esarfa minunata leaga doua femei afectate de cate o tragedie personala in acest roman captivant si emotionant. Septembrie 1911. Pe Insula Ellis din portul New York, asistenta medicala Clara Wood nu poate face fata intoarcerii in Manhattan, unde barbatul pe care il iubea a murit in incendiul de la Triangle Shirtwaist. Apoi, in timp ce ingrijeste un imigrant febril a carui pierdere o oglindeste pe a ei, devine interesata de un nume brodat pe esarfa pe care acesta o poarta… si se trezeste prinsa intr-o dilema care o obliga sa infrunte adevarul despre presupunerile pe care le-a facut. Ceea ce afla ar putea sa o distruga – sau sa o elibereze. Septembrie 2011. In cartierul Upper West Side din Manhattan, Taryn Michaels, ramasa vaduva, s-a convins ca traieste o viata implinita, lucrand intr-un fermecator magazin de tesaturi si crescandu-si singura fiica. Apoi, o fotografie pierduta de mult apare intr-o revista nationala, iar ea este fortata sa retraiasca ziua ingrozitoare in care sotul ei a murit in atacul de la World Trade Center… in aceeasi zi in care un strain i-a intins mana si a salvat-o. Dar o reintalnire intamplatoare si o esarfa veche de un secol ar putea sa-i deschida ochii lui Taryn asupra fortelor nestiute care actioneaza in viata ei. ” Meissner creeaza doua personaje impresionante si usor de admirat, pe care cititorii le vor aprecia. O carte emotionanta si inspirationala ” . ( Kirkus Reviews )…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Flori aurii de toamna este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.