Flora, Ursi si Bursi 5: Ursi si dintisorul buclucas PDF

  Flora, Ursi si Bursi 5: Ursi si dintisorul buclucas - Rowena Blyth

  Iti doresti sa citesti cartea Flora, Ursi si Bursi 5: Ursi si dintisorul buclucas scrisa de Rowena Blyth? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Flora, Ursi si Bursi 5: Ursi si dintisorul buclucas chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Flora, Ursi si Bursi 5: Ursi si dintisorul buclucas PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Flora, Ursi si Bursi 5: Ursi si dintisorul buclucas

  Ursi are un dinte de lapte gata sa cada! Il vor sfatui prietenii lui ce sa faca?

   

  Ursi este foarte hotarat sa nu renunte la dintisorul de lapte care sta sa cada, pana cand afla de Zana Maseluta si minunatiile pe care le face! Dar chiar atunci, dintisorul buclucas are alte planuri! Descopera alaturi de cei trei prieteni – Flora, Ursi si Bursi – ce inseamna sa ai un dinte care sta sa cada! Si sa te gandesti ce ai face tu cu banutul pe care l-ai primi de la Zana Maseluta! O carticica special conceputa pentru copii foarte mici, care sa se uite pe ilustratiile viu colorate in timp ce parintii le citesc despre pataniile pline de invataminte ale celor trei prieteni.

  Rowena Blyth este o tanara scriitoare britanica pentru copii mici si foarte mici. E cunoscuta pentru seria de carti Ursi, Bursi & Flora si cea cu aventurile motanelului Milo. Volumele ei au fost traduse in mai multe limbi si sunt foarte apreciate de parinti, care le citesc celor mici din ele.

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Flora, Ursi si Bursi 5: Ursi si dintisorul buclucas este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.