Flirtand cu pericolul PDF

  Coperta Carte Flirtand cu pericolul

  Iti doresti sa citesti cartea Flirtand cu pericolul scrisa de Suzanne Enoch si publicata de editura Lira? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Flirtand cu pericolul chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Flirtand cu pericolul

  Samantha Jellicoe, o hoata profesionista extrem de apreciata in bransa ei, patrunde pe proprietatea bogatului om de afaceri Richard Addison pentru a fura o veche tablita de piatra. Dar, odata ajunsa in interiorul casei, Samantha descopera ca informatiile primite inainte de spargere sunt complet gresite, pentru ca in resedinta se afla atat proprietarul, cat si niste paznici, ceea ce ii complica misiunea. Ba, mai mult, isi da seama ca a fost atrasa intr-o capcana, pentru ca tablita a fost deja furata, iar o bomba este gata sa explodeze chiar langa ea. Prin urmare, trebuie sa fuga cat mai repede, dar bomba se declanseaza, si, fara sa ezite, il salveaza de la moarte chiar pe Richard Addison. Reusind sa scape apoi fara a fi urmarita, crede ca spargerea a fost doar o misiune esuata, dar dupa cateva zile pericolul reapare, Samantha devenind singura suspecta de furt si de tentativa de crima. Ca sa scape de acuzatii, este nevoita sa apeleze la singura solutie pe care o are: ii propune lui Richard un parteneriat pentru a afla cine a atras-o pe ea in cursa si cine a vrut sa-l omoare pe el. Curand insa, intelegerea lor se transforma in ceva mult mai profund, care poate sa le schimbe viata pentru totdeauna….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Flirtand cu pericolul este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.