Flatscher. Uau, un sconcs detectiv! PDF

Coperta Carte Flatscher. Uau, un sconcs detectiv!

Iti doresti sa citesti cartea Flatscher. Uau, un sconcs detectiv! publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Flatscher. Uau, un sconcs detectiv! chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Flatscher. Uau, un sconcs detectiv!

Flatscher este cel mai istet sconcs din oras! Dar, in timp ce cauta sa-si ia micul dejun in curtea din spatele restaurantului preferat, ajunge sa fie prins de furiosul bucatar Bode, care il arunca intr-un sac. Doar un salt indraznet si utilizarea abila a armei cu duhori il pot ajuta sa scape, ajungand sub hainele lui Theo, fiul lui Bode. Intalnirea este insa de bun augur: este inceputul unei mari prietenii si al unei stralucitoare cariere de superdetectivi! Pentru ca, descoperindu-si pasiunea comuna, Flatscher si Theo deschid de indata Agentia de Detectivi din Fundul Curtii. La secretariat: Cloe. Echipa de sprijin: Sobolanii Olaf, Mo, Jo si Flo, din gasca O. Si, cum treaba merge struna, apare si primul caz, iar lui Flatscher ii zvacneste deja celebrul nasuc……

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.