Fiul unui terorist. O poveste despre a alege. Seria Ted PDF

  Coperta Carte Fiul unui terorist. O poveste despre a alege. Seria Ted

  Iti doresti sa citesti cartea Fiul unui terorist. O poveste despre a alege. Seria Ted scrisa de Zak Ebrahim, Jeff Giles si publicata de editura Black Button Books? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Fiul unui terorist. O poveste despre a alege. Seria Ted chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Fiul unui terorist. O poveste despre a alege. Seria Ted

  „Exista un motiv pentru care ura criminala trebuie invatata – si nu doar invatata, ci implantata cu forta. Nu e un fenomen care survine in mod firesc. E o minciuna. E o minciuna repetata iar si iar, adeseori unor oameni fara niciun fel de resurse si carora le este refuzata orice perspectiva alternativa asupra lumii. E o minciuna pe care tatal meu a crezut-o si pe care a sperat sa mi-o insufle. Mi-am petrecut intreaga viata incercand sa inteleg de ce tata s-a lasat absorbit de terorism si m-am luptat cu gandul ca sangele lui imi curge prin vene. Imi spun povestea cu intentia de face ceva instructiv, cu speranta de a contura portretul unui tanar care a fost crescut sub vapaia fanatismului, dar care pledeaza impotriva violentei. Nu pot face afirmatii marete, dar cred ca orice existenta are un laitmotiv, iar laitmotivul meu este: Cu totii putem alege.” Fiul unui terorist este o poveste extraordinara, ce n-a mai fost spusa, povestea intima a unui baiat american crescut de un tata terorist. In aceasta carte, Zak Ebrahim recompune incercarea sa de a se elibera de mostenirea lasata de tatal sau, traseul sau din Pittsburgh pana in Memphis, de la o moschee din New Jersey pana intr-un parc de distractii din Tampa. Fiul unui terorist este povestea baiatului caruia i s-au inoculat dogme si ura si a barbatului care a ales o alta cale. ( TED Books ) Zak Ebrahim s-a nascut in Pittsburgh, Pennsylvania, pe 24 martie 1983, fiul unui inginer industrial egiptean si al unei invatatoare americane. Cand Ebrahim avea sapte ani, tatal lui l-a impuscat si omorat pe fondatorul Ligii de Aparare a Evreilor, rabinul Meir Kahane. Din spatelegratiilor, tatal lui Ebrahim, El-Sayyid Nosair, a fost unul dintre cei care au pus la cale atentatul cu bomba asupra World Trade Center din 1993. Ebrahim si-a petrecut restul copilariei mutandu-se din oras in oras, ascunzandu-si identitatea. Si-a dedicat viata denuntarii terorismului si raspandirii mesajului sau de pace si non-violenta. In 2013, a participat la selectia de talente organizata de TED in New York City si a fost ales sa vorbeasca la Conferinta principala TED din urmatorul an. Acel discurs a servit drept inspiratie pentru aceasta carte. O parte din castigurile primite de autor pentru scrierea acestei carti au fost donate organizatiei non-profit Tuesday’s Children, care ajuta comunitatile afectate de terorism din intreaga lume. Jeff Giles este un jurnalist si romancier stabilit in New York. A colaborat cu The New York Times Book Review, Rolling Stone si Newsweek si a ocupat postul de redactor-sef la Entertainment Weekly….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Fiul unui terorist. O poveste despre a alege. Seria Ted este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.